Γιώργος Μασούρας: Ετοιμάζει βαλίτσες...

Οι δύο λόγοι της επιστροφής του 32χρονου ποδοσφαιριστή

Οι παροικούντες στου Ρέντη και στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός θεωρούν δεδομένη -και δεν έχουν καθόλου άδικο- την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος μετά από δύο χρόνια στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Καλίτζ (23 ματς φέτος, με 9 γκολ κι 11 ασίστ) ετοιμάζει βαλίτσες για επαναπατρισμό.

Ο δεύτερος μετά τον Φορτούνη

Συνολικά από τότε που έβγαλε την ερυθρόλευκη φανέλα ως τώρα έχει πάρει μέρος σε 54 ματς με συνολική συγκομιδή 19 γκολ και 16 ασίστ. Το δρομολόγιο για Πειραιά, ωστόσο, θα ακολουθήσει κι ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος παραμένει ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας, καθώς ήταν παρών μέχρι και στις τελευταίες κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ χθες ήταν βασικός στο φιλικό της Ουγγαρίας.

Οι λόγοι της επιστροφής

Ο 32χρονος κυνηγός βρήκε τον καλό εαυτό του ως συμπαίκτης του Φορτούνη και του Κουρμπέλη με προπονητή τον Γιώργο Δώνη, καθώς μετράει ως τώρα 12 γκολ και δύο τελικές σε 28 συμμετοχές.

Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι κι όπως όλα δείχνουν έχει αποφασίσει να γυρίσει στην Ελλάδα και τον Πειραιά, όχι μόνο για να πάρει άλλη μία ευκαιρία στον Ολυμπιακό, αλλά και για δύο ακόμη λόγους. Για να έρθουν στην πατρίδα τα νεογέννητα δίδυμα της οικογένειας, αλλά και για να μπορέσει να επιστρέψει στις επαγγελματικές της δραστηριότητες, η σύζυγός του που είναι εκπαιδευτικός.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News