Οργή Καραπαπά: «Να παραιτηθεί η ΚΕΔ και όλη η ΕΠΟ»

Κώστας Καραπαπάς
eurokinissi

Ο λόγος που ξέσπασε ο Κώστας Καραπαπάς.

Οργίλη αντίδραση από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, με αφορμή δημοσιεύματα πως ο Λανουά βρήκε ελίτ διαιτητές για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ και μάλιστα, κάποια είδαν το φως της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα γράφτηκε ότι ο Λανουά θα ορίσει ένα Σλοβένο και έναν Σλοβάκο από την ελίτ κατηγορία της UEFA. Ομως, οι λύσεις είναι συγκεκριμένες καθώς οι Σλοβένοι της ελίτ κατηγορίας είναι οι Βίντσιτς, Ομπρένοβιτς και από την Σλοβακία ο Κρούζλιακ.

«Αν οριστεί κάποιος από αυτούς, σημαίνει ότι ο Λανουά διέρρευσε τους ορισμούς σε υπάλληλο και συνεργάτη ιδιοκτήτη ομάδας με ό,τι αυτό συνεπάγεται…», έγραψε στα σόσιαλ μίντια ο Καραπαπάς, ζητώντας την παραίτηση όλης της ΚΕΔ και της ΕΠΟ: «Επίσης οι συγκεκριμένοι διαιτητές έχουν κάνει σφαγές κατά του Ολυμπιακού και αν διανοηθεί να τους ορίσει ο Λανουά ή αν τους έχει έτοιμους για ορισμό, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΕΔ, ΤΗΝ ΕΠΟ και όποιον άλλον έχει σχέση με αυτή τη σκόπιμη παγίδευση… Ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει με τέτοιους όρους τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια που απομένουν. Ας το ξέρουν αυτό οι πάντες».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News