Βουλή: Αύριο η ψηφοφορία για τις άρσεις ασυλίας 13 βουλευτών της ΝΔ – «Πυρά» αντιπολίτευσης κατά κυβέρνησης και Γεωργιάδη

Φουντώνει η πολιτική αντιπαράθεση με φόντο την ψηφοφορία που θα γίνει αύριο, Τετάρτη, για την άρση ασυλίας των 13 βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονται στις δικογραφίες της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Την Τετάρτη 22 Απριλίου θα διεξαχθεί στην Βουλή η ψηφοφορία για την άρση ασυλίας 13 βουλευτών της ΝΔ, τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονται στις δικογραφίες της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Όπως ανέφερε στο MEGA, ο υφυπουργός Εργασίας Κώστας Καραγκούνης θα υπερψηφίσει τις άρσεις ασυλίας στην Βουλή, καθώς οι ίδιοι οι «γαλάζιοι» βουλευτές το ζητούν για να «καθαρίσουν» το όνομά τους.

«Προφανώς και θα υπερψηφίσω τις άρσεις, γιατί πρώτα απ’ όλα το ζητούν οι ίδιοι οι βουλευτές και είναι λογικό, διότι θέλουν να τεθούν άμεσα ενώπιον του φυσικού τους δικαστή και να καθαρίσει η οποιαδήποτε υπόνοια ή οποιαδήποτε σκιά γύρω από το όνομά τους. Υπάρχει μια τοξικότητα και μια στοχοποίηση και θεωρώ ότι και οι ίδιοι οι βουλευτές βάλλονται ηθικά», ανέφερε.

Και προσέθεσε πως «έχουν δημιουργηθεί, θα έλεγα, κάποια πολύ ευαίσθητα αντανακλαστικά. Στο πρόσφατο παρελθόν και για πάρα πολύ μεγάλο διάστημα, έχουν γίνει επιθέσεις εναντίον συναδέλφων. Μας έχουν πει δολοφόνους, μας έχουν πει τα χίλια μύρια. Έχουμε ζήσει στο πετσί μας τεράστιες επιθέσεις όλα τα προηγούμενα χρόνια».

ΠΗΓΗ: in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News