Euroleague: «Ο Πίτερς συμφώνησε με την Αρμάνι Μιλάνο»
Δημοσίευμα στην Ιταλία κάνει λόγο για συμφωνία Πίτερς-Αρμάνι Μιλάνου.
Ενώ οι ομάδες μπαίνουν στην τελική ευθεία για τα playoffs της EuroLeague, με τον Ολυμπιακός να προετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις απέναντι στη Μονακό έχοντας το πλεονέκτημα έδρας, νέο δημοσίευμα από την Ιταλία αλλάζει τα δεδομένα γύρω από την υπόθεση του Άλεκ Πίτερς.
Το συμβόλαιο του Αμερικανού φόργουορντ με τους «ερυθρόλευκους» ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι, γεγονός που έχει πυροδοτήσει έντονη φημολογία το τελευταίο διάστημα για το μέλλον του.
Σύμφωνα με τον Αλεσσάντρο Μάγκι, η Αρμάνι Μιλάνο έχει φτάσει σε καταρχήν συμφωνία με τον Πίτερς για διετές συμβόλαιο, το οποίο αναμένεται να τον μεταφέρει στην Ιταλία.
Όπως επισημαίνεται στο ίδιο ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην οριστικοποίηση της συμφωνίας, με τον 31χρονο άσο να ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Μιλάνου. Αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί, η ομάδα του Πέπε Ποέτα θα ενισχυθεί σημαντικά, αποκτώντας έναν παίκτη υψηλού επιπέδου από την EuroLeague, με αποδεδειγμένη ικανότητα στο σκοράρισμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ισπανία: Η Μπαρτσελόνα μπορεί να στεφτεί πρωταθλήτρια πριν το «Κλάσικο» με την Ρεάλ
- Τελικός Κυπέλλου: Το δείπνο πριν τον τελικό με ΕΠΟ, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Μπέο και Βρούτση
- Ολυμπιακός: Σενάριο για τον Αμπντου Ντιαλό
- ΠΑΟΚ-ΟΦΗ: Απ' τον Βορρά μέχρι τον Νότο
- Ολυμπιακός: Πότε βγαίνουν τα εισιτήρια για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στα πλέι οφ
