Κηφισιά-Παναιτωλικός 0-0: Ευτυχώς που δεν πάθαμε και τίποτα...
Ικανοποιημένοι και οι δύο με τον βαθμό, συνεχίζουν να κρατούν στα χέρια τους την τύχη τους
Κηφισιά και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0, για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, σε ένα παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό και λίγες καθαρές ευκαιρίες.
Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους φιλοξενούμενους, όταν στο 7’ ο Σιέλης πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, χωρίς όμως να βρει στόχο. Η Κηφισιά «απάντησε» άμεσα στο 8’, με τον Αντόνισε να σουτάρει και τον Κουτσερένκο να μπλοκάρει, ενώ στο 18’ ο ίδιος παίκτης απείλησε ξανά, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.
Ο Παναιτωλικός είχε τη δική του καλή στιγμή στο 26’, με την κεφαλιά του Άλεξιτς να περνάει δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 41’ ο Ταβάρες δοκίμασε το πόδι του μέσα από την περιοχή, με τον Κουτσερένκο να επεμβαίνει. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.
Στην επανάληψη, η Κηφισιά μπήκε πιο δυνατά και στο 47’ ο Αντόνισε επιχείρησε δυνατό σουτ, με τον Κουτσερένκο να αποκρούει. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες.
Η κορυφαία φάση του αγώνα καταγράφηκε στο 84’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ζέρσον Σόουζα σημάδεψε το δοκάρι από κοντά, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Κουτσερένκο πραγματοποίησε νέα καθοριστική επέμβαση, διατηρώντας το τελικό 0-0.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Εκτελεστής Βάργκας, ντεμπούτο Λιατσικούρα και νέα φιλική νίκη για τη Μαύρη Θύελλα
- Ισίδωρος Κούβελος: Η απόλυτη δικαίωση με την μεγάλη επιστροφή!
- Άρης: Ερχεται τη Δευτέρα ο Ράφα Μιρ
- Βραζιλία: Νεκρός στα 41 του πρώην επιθετικός που είχε αγωνιστεί και στην Ελλάδα
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ανάρτηση της Μαράια για τη μετακόμιση στο Μαϊάμι
