Τρομερό ξέσπασμα: Αταμάν και Γιαννακόπουλος πανηγύρισαν έξαλλα το break
Απίθανο στιγμιότυπο στο φινάλε του δραματικού αγώνα κόντρα στη Βαλένθια
Με την υπογραφή του Κέντρικ Ναν, αλλά και της άμυνας, ο Παναθηναϊκός έκανε με το… καλησπέρα το break στη σειρά με τη Βαλένθια, στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στη «Roig Arena» και είδε από κοντά τον αγώνα, πανηγυρίζοντας τη σπουδαία νίκη.
Στο δραματικό φινάλε του αγώνα-θρίλερ, το αφεντικό του Παναθηναϊκού Αktor πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τον Εργκίν Αταμάν, στο «πράσινο» πάγκο. Οι δύο άνδρες ξέσπασαν για τη σπουδαία επιτυχία και πλέον επικεντρώνονται στο ματς της προσεχούς Πέμπτης στο ίδιο γήπεδο. Ο «επτάστερος» έκανε το 1ο βήμα για το Final-4 της Αθήνας.
Δείτε εδώ το απίθανο στιγμιότυπο με τους πανηγυρισμούς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Για αυτό είναι στη κορυφή της λίστας ο Φρανσίσκο!
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Η απάντηση του Τιτραουί και μια παλιά υπόθεση
- ΑΕΚ Μεταγραφές: Επίσημα στην Ένωση ο Λόβρο Μάγερ
- EuroLeague: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας-Που παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, πότε θα γίνουν τα ντέρμπι
- AEK: Mόνο με... θαύμα ισχυρή στην κλήρωση των playoffs
