ΒΙΚΤΟΡ ΛΙΝΤΕΛΟΦ: Απέκτησε το δεύτερο παιδί του και παίζει κόντρα στην Ελλάδα
Ο Βίκτορ Λίντελοφ επιστρέφει στη διάθεση του Γιάνε Άντερσον και θα αγωνιστεί κόντρα στην Ελλάδα (12/10, 21:45), μετά από την απουσία του στον αγώνα με το Κόσοβο.
Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Σουηδίας, Βίκτορ Λίντελοφ, έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, αφού η σύζυγός του γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Αυτό είναι το δεύτερο παιδί -δεύτερος γιος- που αποκτά η οικογένεια Λίντελοφ με το πρώτο να έχει έρθει στον κόσμο το 2019 και όπως είναι λογικό ο Σουηδός αμυντικός είναι πολύ χαρούμενος.
Λόγω των χαρμόσυνων νέων, ο Γιάνε Άντερσον, έδωσε άδεια στον κεντρικό αμυντικό της Εθνικής ομάδας και έτσι δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με το Κόσοβο.
Ωστόσο, όπως επισήμανε και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας, ο Βίκτορ Λίντελοφ θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση κόντρα στην Εθνική Ελλάδος (12/10, 21:45).
Δείτε την ανάρτηση του Σουηδού αμυντικού για την γέννηση του γιού του:
View this post on Instagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
