Ολυμπιακός: «Νοσοκομείο» η Μονακό στο Game 3
Ακόμα μία απουσία
Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα τραυματισμών στη Μονακό, ενόψει του Game 3 των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό, αυτή την Τρίτη.
Η ομάδα του Μανουτσάρ Μαρκοϊσβίλι ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, με τον Άλφα Ντιαλό και τον Νίκολα Μίροτιτς να μην είναι τα μοναδικά προβλήματα.
Σε αυτούς προστέθηκε ένα ακόμα όνομα. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Τάις, ο οποίος έμεινε εκτός μάχης για το παιχνίδι της Τρίτης, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Η Μονακό πλέον έχει 8 διαθέσιμους παίκτες. Αυτοί είναι οι: Οκόμπο, Μπλόσομγκεϊμ, Χέιζ, Μπεγκαρίν, Τάρπεϊ, Νέντοβιτς, Στραζέλ, Τζέιμς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
