Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός: Αναβλήθηκε λόγω χαλαζόπτωσης! - Η επίσημη μέρα και ώρα διεξαγωγής
Την Κυριακής θα γίνει το παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον Παναιτωλικό…
Αναβλήθηκε στις Σέρρες το παιχνίδι μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Παναιτωλικού! Ο διαιτητής Πολυχρόνης θεώρησε ότι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν επέτρεπε να παιχτεί ποδόσφαιρο.
Στις Σέρρες η βροχή είναι πολύ έντονη με χαλάζι, κι έτσι το γήπεδο έγινε… λίμνη. Ο αγώνας αναμένεται να διεξαχθεί αύριο, Κυριακή (15:00).
Τα άλλα παιχνίδια των πλέι άουτ γίνονται κανονικά.
Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:
Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια της απόφασης του διαιτητή του αγώνα κ. Φώτιου Πολυχρόνη, ο αγώνας Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός δε διεξήχθη, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.
Συγκεκριμένα, λόγω της βροχής, ο αγωνιστικός χώρος είχε πλημμυρίσει από νερά στα περισσότερα σημεία του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.
Κατόπιν κοινού αιτήματος των δύο ομάδων και έγκρισης της διοργανώτριας, ο αγώνας θα διεξαχθεί την επόμενη μέρα, Κυριακή 17 Μαΐου 2026, στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, και ώρα 15:00.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Χειρουργήθηκε ο Γιουσούφ Γιαζίτσι
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Θα τα λύσουμε όλα»!
- Παναθηναϊκός AKTOR: Ξέσπασε ο Χέις - Ντέιβις
- ΠΑΟΚ Παρασκήνιο: Ο Μύθου καλύτερος του Τζίμα – Ισπανοί ατζέντηδες στα πόδια του
- Περιστέρι: Έστελναν με τις πάνες τα παιδιά τους 8 και 9 ετών στο σχολείο - Nέα συγκλονιστική αποκάλυψη
