Ολυμπιακός - Σαμπαντέλ 10-8: Φουλάρει για ευρωπαϊκό! - Προκρίθηκε ξανά στο Final Four του Τσάμπιονς Λιγκ
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Σαμπαντέλ και πήρε την πρόκριση στο Final Four του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών.
Θρύλος του πόλο! Στο Final Four του Τσάμπιονς Λιγκ στη Μάλτα θα έχει… διπλή εκπροσώπηση ο Ολυμπιακός, που μετά την πρόκριση των ανδρών, «κλείδωσε» κι αυτή των γυναικών.
Τα ερυθρόλευκα κορίτσια επιβλήθηκαν της Σαμπαντέλ στο Παπαστράτειο με 10-8 και ελπίζουν να καταφέρουν φέτος αυτό που άφησαν στη μέση πέρσι και πρόπερσι.
Το ξεκίνημα ήταν φανταστικό για τον Ολυμπιακό, που πέρασε μπροστά με 6-1, αλλά η Σαμπαντέλ επέστρεψε στη διεκδίκηση του αγώνα με τέσσερα συνεχόμενα γκολ. Η διαφορά ανέβηκε στους τρεις, έπεσε ξανά στο γκολ, όμως η ελληνική ομάδα δε λύγισε ποτέ και πήρε τη νίκη και την πρόκριση.
Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-2, 2-4, 2-1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γ. Ντόσκας): Σταματοπούλου, Κλεισούρα, Κουρέτα 1, Σάντα, Τριχά 1, Άντριους 1, Σιούτη, Λαναρά, Νίνου 2, Πλευρίτου 3, Τορνάρου, Μυριοκεφαλιτάκη, Φαν Ντεν Ντόμπελστιν, Σέκουλιτς.
ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ (Ντ. Πάλμα): Γουίλιαμς, Ντοτ, Φαν ντε Κρατς 2, Χουράδο 1, Γιαννοπούλου 2, Μορένο 1, Πιράλκοβα, Καράσκο Π., Γιορένς, Νταλμασές, Κρέσπι, Γκονζάλες 1, Καράσκο Μ., Πρεντίς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Ανακούφιση με Γιάγκουσιτς
- Μήνυμα ενότητας από Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: «Βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι»
- Γιώργος Χελάκης: Ο Ολυμπιακός άντεξε στην... κατηφόρα και βρήκε τις λύσεις
- Βικτώρια Δέλλα: Το μήνυμά της για τον μήνα της μάχης κατά του Καρκίνου του Μαστού
- Ολυμπιακός: Τι άλλο να κάνει, σπαθιά να καταπιεί;
