Αλεκ Πίτερς στο sportday.gr: «Η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»

Ο έμπειρος Αμερικανός φόργουορντ μίλησε για τα «κλειδιά» της επιτυχίας του Ολυμπιακού και τα όσα ένιωσε στο ΟΑΚΑ.

Ο «Αλέκος» ήταν… φίνα. Ηταν απλά… εκπληκτικός. Εκανε τα πάντα στο παρκέ κατά τη διάρκεια του φάιναλ φορ κόντρα σε Φενέρ και Ρεάλ. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως «μίλησε» σε καίρια σημεία ενώ στατιστικώς ήταν σχεδόν αλάνθαστος. Είχε 8/9 δίποντα και 4/4 τρίποντα στα δύο παιχνίδια. Εκανε τα ματς της… ζωής του και το χάρηκε με τη ψυχή του. «Πραγματικά είμαι ευλογημένος. Νιώθω υπερήφανος που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας, αυτής της οικογένειας. Το απολαμβάνω και μαζί με την οικογένειά μου που ήρθε στο γήπεδο. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και πλέον μπορούμε να το χαρούμε μέχρι τον επόμενο στόχο μας», ανέφερε ο έμπειρος Αμερικανός σουτέρ ο οποίος ήταν «καυτός».

Ο Αλεκ Πίτερς ξεκαθάρισε το εξής. «Για τέτοιες στιγμές ήρθα στον Ολυμπιακό. Δουλέψαμε πολύ για αυτό, το περιμέναμε και ήρθε. Πιστεύαμε πως θα ήταν η χρονιά μας και το καταφέραμε».

Ερωτηθείς για το αν υπήρχε καμία πίεση μέχρι να έρθει το ιδανικό φινάλε για τον Ολυμπιακό, ο έμπειρος σουτέρ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. «Όχι, καμία πίεση. Εχουμε ένα ρόστερ που διαθέτει παίκτες με εμπειρία. Ημασταν όλοι έτοιμοι για να τα δώσουμε όλα. Ημασταν ενωμένοι για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο και την ομάδα για να φτάσει στον στόχο της». Οσον αφορά το… κλειδί της επιτυχίας, δεν είπε κανένα μυστικό, αλλά το βασικό συστατικό. «Πάνω από όλα είμαστε ομάδα».

Είναι από τις παλιές… καραβάνες του Ολυμπιακού καθώς αγωνίζεται από το 2022. Εχει καταγράψει ήδη μια τετραετία και έχει ζήσει πολλές στιγμές και καταστάσεις, αλλά η φετινή ήταν κάτι που δεν το έχει ζήσει ξανά. Κάτι το πρωτόγνωρο. Ο Αλεκ Πίτερς αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού. «Απίστευτοι! Δεν έχω λόγια για να περιγράψω πως νιώθω. Ηταν κάτι το τρομερό, το ξεχωριστό, το ιδιαίτερο αυτό που ζήσαμε στο ΟΑΚΑ. Πραγματικά δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να τους ευχαριστήσω αρκετά» ανέφερε ο Αλέκος ο οποίος έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από την Αρμάνι και κυρίως ρόλο. Το αν θα μείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα χρονιά είναι στο δικό του χέρι. Το βέβαιο είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News