Χρήστος Τζόλης Παρασκήνιο: Τα «έσπασε» στο Βέλγιο, δέχθηκε μήνυμα από Ισπανία!
Ο Χρήστος Τζόλης έκανε μια απίθανη σεζόν με την Κλαμπ Μπριζ, αναδείχθηκε MVP στο Βέλγιο και έμαθε για ένα νέο… μνηστήρα από Ισπανία μεριά
Ο Χρήστος Τζόλης ήταν εντυπωσιακός τη σεζόν που τελείωσε με την Κλαμπ Μπριζ. Σε 52 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έβαλε 22 γκολ και μοίρασε 29 ασίστ. Ήταν εκ εκ των πρωταγωνιστών στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ η Λίγκα του Βελγίου τον ανέδειξε MVP της σεζόν.
Φυσικά και με τέτοια σεζόν ο 24χρονος άσος δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα από αυτά, αλλά τελευταία στο κόλπο μπήκε κι άλλη ομάδα.
Πιο συγκεκριμένα η Ατλέτικο Μαδρίτης άρχισε να ρωτάει πληροφορίες για το status του και κυρίως τα χρήματα που ζητάει η Κλαμπ Μπριζ στο ενδεχόμενο πώλησης. Η πρωταθλήτρια Βελγίου δεν επιθυμεί να τον παραχωρήσει αυτό το καλοκαίρι, αλλά δεν θα έλεγε όχι σε προτάσεις πάνω από 30.000.000 ευρώ.
Ο Έλληνας άσος πρόσφατα δήλωσε θα ήθελε να παίξει σε ένα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, δείχνοντας πως νιώθει έτοιμος για να κάνει το βήμα παραπάνω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μιχάλης Μπούσης: Το συγκινητικό αντίο στη Γωγώ Μαστροκώστα
- Τραϊανός Δέλλας: Ο προσωπικός Γολγοθάς και το πήγαινε-έλα Ηράκλειο-Αθήνα
- Γωγώ Μαστροκώστα: Την Τετάρτη η κηδεία - Δωρεά στη Φλόγα αντί στεφάνων ζητά η οικογένεια
- Άγγελος Μπασινάς: Ο ρόλος του στον Ηρακλή
- Υπεράνω Όλων: Ο Ολυμπιακός είναι μάθημα ζωής. Δεν τα παράτησε ποτέ. Έπεφτε, ξανασηκωνόταν και δικαιώθηκε!
