Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 15-12: Πρώτο βήμα, ερυθρόλευκο!

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών της Water Polo League Ανδρών, νικώντας τον Παναθηναϊκό στο Παπαστράτειο.

Επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών της Water Polo League Ανδρών ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν του Παναθηναϊκού με 15-12 και… άνοιξαν το σκορ. Πλέον, είναι δύο νίκες μακριά από έναν ακόμα τίτλο.

Οι «πράσινοι» μπήκαν καλά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 2-0, όμως ο Ολυμπιακός ανέτρεψε αμέσως την κατάσταση. Οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί μέχρι το 6-5, και οι γηπεδούχοι τότε ξέσπασαν, ανεβάζοντας τη διαφορά στα τρία γκολ (9-6). Ο Παναθηναϊκός μείωσε εκ νέου στο γκολ, αλλά ο Ολυμπιακός κράτησε τον έλεγχο.

Το «τριφύλλι» ήταν απειλητικό ως το τέλος, έφτασε στο 12-11, αλλά η ομάδα του Φάτοβιτς κλείδωσε το παιχνίδι.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-3, 4-3, 5-4.

Ολυμπιακός (Ελβις Φάτοβιτς): Ζερδεβάς, Ανγκιαλ 2, Γκίλλας 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης, Γούβης, Ζάλανκι 2, Δήμου 1, Αλαφραγκής, Κάκαρης 3, Δ. Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 2, Τζωρτζάτος, Πούρος 1, Μάρκογλου.

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ουάινμπεργκ, Χαλυβόπουλος, Σκουμπάκης 3, Παπανικολάου 2, Γκιουβέτσης 3, Αλβέρτης, Κουρούβανης 1, Γ. Νικολαΐδης, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης, Κοπελιάδης 2, Μπανίτσεβιτς, Ηλιόπουλος, Μαραγκουδάκης, Πορτοκάλης

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News