Άρης: Η απάντηση του Σπανούλη

Άρης: Η απάντηση του Σπανούλη

Ο Άρης μιλάει συνέχεια με τον Βασίλη Σπανούλη για να γίνει ο καθοδηγητής του νέου πρότζεκτ-Ξεκαθαρίζει η υπόθεση μέχρι την Τρίτη

Ο Άρης έχει μπει στην τελική ευθεία των συζητήσεων με τον Βασίλη Σπανούλη, αναφορικά με την πρόταση που έχει γίνει για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Ρίτσαρντ Σιάο, έχει ετοιμάσει ένα μεγάλο πρότζεκτ για ν’ αλλάξει επίπεδο η ομάδα και να φτάσει κάποια στιγμή να διεκδικήσει εισιτήριο για τη Euroleague.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο τεχνικός που θέλει κι έχει αποδείξει πως έχει ικανότητες να δημιουργεί ανταγωνιστικές ομάδες. Τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως ο Kill Bill δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για όλο αυτό και το γεγονός πως δεν το έχει απορρίψει, αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Επίσης ρόλο παίζει η πολύ καλή σχέση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με το νέο ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης, τον οποίο και παρότρυνε να επενδύσει. Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς έχει εξαιρετική σχέση και με τον Σπανούλη και φημολογείται πως έχει κάνει τις κινήσεις του. Κανείς δεν ξεχνάει και την παρουσία του Νίκου Ζήση στους κίτρινους, ο οποίος είναι κουμπάρος με τον Σπανούλη.

Πάντως από την ΚΑΕ Άρης δεν αναφέρουν το παραμικρό για το που οδηγούνται οι συζητήσεις, ωστόσο οι πληροφορίες της Sportday συγκλίνουν σε μία ημερομηνία: Το αργότερο μέχρι την Τρίτη θα έχει ξεκαθαρίσει το τι θα συμβεί με το συγκεκριμένο θέμα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News