Ατομικό πρόγραμμα για Βέλεθ και Κουρμπέλη
Οι «πράσινοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Ιωνικό (16/10) χωρίς προβλήματα.
Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε σήμερα για μιάμιση ώρα στο «Γ.Καλαφάτης» σε συνέχεια της προετοιμασίας ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό το Σάββατο (16/10 – 20:30).
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κυκλοφορία μπάλας, παιχνίδι στο μισό γήπεδο με περιορισμούς αλλά κατά βάση οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, σε επιθετική και αμυντική γραμμή και έκαναν ξεχωριστές ασκήσεις.
Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Βέλεθ, Κουρμπέλης και Μπεκ. Θεραπεία έκαναν οι Μακέντα και Χατζηθεοδωρίδης. Απόντες ήταν οι διεθνείς Αλεξανδρόπουλος, Πούγγουρας και Χριστογεώργος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η μέρα και η ώρα του επόμενου αγώνα στο Conference League
- Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ οι συγκλονιστικές εξελίξεις
- «Βέλη» του Φουρνιέ στον Ναν: «Αποδέξου την αποτυχία σαν άντρας ή κατηγόρησε άλλους σα... κότα»
- Βρούτσης: Αναστέλλονται οι επιχορηγήσεις στην ΕΟΚ και αρχίζουν αυστηροί έλεγχοι
- Δημητρακόπουλος για το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ: «Δεν υπάρχουν καταγγελίες σε βάρος παραγόντων του Ολυμπιακού»
