Λουτσέσκου: Η πρώτη τοποθέτηση του Ρουμάνου για το «διαζύγιο» με τον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η ιδιαίτερη ατάκα του Λουτσέσκου για τον Κωνσταντέλια έκλεψε την παράσταση!

Ο Ρουμάνος προπονητής ρωτήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις.

Την ώρα που εκκρεμεί η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για το τέλος της συνεργασίας με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο ίδιος ο Ρουμάνος προπονητής τοποθετήθηκε για πρώτη φορά για τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, ο Λουτσέσκου βρέθηκε σε εκδήλωση στη μνήμη του πατέρα του, Μιρτσέα και ρωτήθηκε για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ. Η απάντηση του; Μάλλον διπλωματικά.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Δεν σχολιάζουμε εικασίες. Σοβαρά, είμαι εδώ στην εκδήλωση και δεν έχω τίποτα να συζητήσω. Δεν ξέρω πώς θα είναι το μέλλον μου. Θα δούμε. Προς το παρόν είμαι σε διακοπές και θα δούμε».

Όπως έχουμε γράψει, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον 54χρονο Ολλανδό-Κροάτη Μαρίνο Πούσιτς, ο οποίος έχει κερδίσει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων υποψηφίων για τον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News