Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Σύντομα ολοκληρώνεται το deal για τον Ινιάκι Πένια
Ο 27χρονος τερματοφύλακας προβάρει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς όλα δείχνουν πως τίποτα δεν θα χαλάσει την μεταγραφή.
Ο Παναθηναϊκός κλείνει μία-μία τις υποθέσεις του και μπαίνει δυναμικά στο «παζάρι» ολοκληρώνοντας τις πρώτες του κινήσεις. Οι «πράσινοι» προχωρούν δυναμικά για την περίπτωση του Ινιάκι Πένια, ένα όνομα που προέκυψε χθες και σε σύντομο χρονικό διάστημα φαίνεται πως ολοκληρώνεται η μεταγραφή του.
Η περίπτωση του 27χρονου (2/3/1999) Ισπανού τερματοφύλακα έχει μπει στην τελική ευθεία για να έρθει τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα για να συζητήσει με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού ώστε να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί. Ο Παναθηναϊκός θα τον αποκτήσει ως κανονική μεταγραφή και όχι ως δανεικό με το συνολικό deal να φτάνει κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Θυμίζουμε ότι η χρηματιστηριακή αξία του Πένια ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ.
Η Μπαρτσελόνα πίστευε στις δυνατότητές του και είναι χαρακτηριστικό πως το καλοκαίρι του 2025 ο Πένια είχε συμφωνήσει στην πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του για ακόμα τέσσερα χρόνια (μέχρι το 2029). Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε ως δανεικός στην Έλτσε.
Ο Νίστρουπ πέρασε από σκανάρισμα τον έμπειρο τερματοφύλακα και έδωσε το «οκ» για να προχωρήσει η μεταγραφή, καθώς διαθέτει εκείνα τα στοιχεία που θέλει και κυρίως είναι καλός με την μπάλα στα πόδια.
Ο Πένια αναμένεται να είναι διαθέσιμος από τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια των προκριματικών του Κόνφερενς Λιγκ και θα λογίζεται ως ο βασικός γκολκίπερ, με τον Λούκας Τσάβες δεύτερο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Νίστρουπ: Πώς σχολίασε το αήττητο σερί και τη διακοπή του πρωταθλήματος
- Super League: Η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική μετά τη διακοπή
- Ολυμπιακός: Το σχόλιο του Καραπαπά και ο διαιτητής και το VAR που έκλεισαν τα μάτια σε πέναλτι
- Αλγουαθίλ: Η νοοτροπία νικητή, η σκληρή δουλειά και οι ατάκες για τον Φρόιλερ
- ΟΦΗ-Αστέρας 2-2: Αλύγιστοι οι Κρητικοί, έμειναν όρθιοι με τον Αθανασίου
