ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Στα ραντάρ των «μπλάνκος» o Ορελιέν Τουαμενί

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεχωρίσει τον νεαρό ταλαντούχο Γάλλο χαφ, Ορελιέν Τουαμενί, και επιθυμεί να τον κάνει δικό της.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλοντας να ενισχύσει το δυναμικό της και κυρίως την μεσαία της γραμμή, έχει βάλει στο στόχαστρο της τον 21χρονο Γάλλο μέσο της Μονακό, Ορελιέν Τουαμενί.

Αν και διακαής της πόθος παραμένει ο Κιλιάν Εμπαπέ που ελπίζει να τον φέρει στη Μαδρίτη τον Ιανουάριο, έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει και για τον νεαρό ταλαντούχο Τουαμενί ως αντικαταστάτη του Καζεμίρο. Η «βασίλισσα» όπως αναφέρει η Marca με τις αποχωρήσεις των ΜαρσέλοΜπέιλ και Ίσκο το καλοκαίρι του 2022 λόγω της λήξης των συμβολαίων τους, θα μπορέσει να ισορροπήσει η κατάσταση με τα έξοδα των μισθών σύμφωνα με τον κανονισμό της La Liga.

Ο Τουαμενί έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 17 ετών. Στον σύλλογο του Πριγκηπάτου πήγε το καλοκαίρι του 2020 από τη Μπορντό έναντι 18 εκατομμυρίων και έκτοτε  έχει καταφέρει να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα μετρώντας εννέα συμμετοχές και ένα γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα με την αντικειμενική του αξία πλέον να έχει διπλασιαστεί.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα έχει εύκολο έργο καθώς έντονο ενδιαφέρον για το Τουαμενί έχουν δείξει επίσης Γιουβέντους και  Τσέλσι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News