ΣΟΥΗΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ: Με Σταφυλίδη η ενδεκάδα του Φαν'τ Σχιπ

«Τελικό» δίνει απόψε η Εθνική Ελλάδος κόντρα στην Σουηδία (12/10 21:45 OPEN TV/ COSMOTE Sport), με τον Ολλανδό τεχνικό να επιλέγει τον Κώστα Σταφυλίδη στη θέση του τιμωρημένου Τζαβέλλα.

Η Εθνική Ελλάδος έχει βρει τον καλό της εαυτό και απόψε (12/10 21:45 OPEN TV/ COSMOTE Sport) αναμένεται να τα δώσει όλα κόντρα στην Σουηδία, προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς και να κρατήσει «ζωντανές» τις ελπίδες της για πρόκριση στο Μουντιάλ.

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ δεν σκοπεύει να αλλάξει το 3-4-3 το οποίο επιλέγει στα τελευταία παιχνίδια ενώ τις τελευταίες ημέρες υπήρχε ένα ερωτηματικό αναφορικά με το ποιος εκ των Σταφυλίδη και Πούγγουρα θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Τζαβέλλα.

Τελικά ο Κώστας Σταφυλίδης θα ξεκινήσει βασικός ενώ η υπόλοιπη ενδεκάδα δεν θα παρουσιάσει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Σουηδία. 
 
Ο Σταφυλίδης θα αγωνιστεί με τους Χατζηδιάκο και Μαυροπάνο στην άμυνα, με τον Βλαχοδήμο να υπερασπίζεται για ακόμη μία φορά τα «γαλανόλευκα» γκολπόστ.

Ο Ανδρούτσος από τα δεξιά και ο Τσιμίκας από τα αριστερά θα πάρουν όλη την πλευρά αντίστοιχα, ενώ στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Μπουχαλάκη θα ξεκινήσει και πάλι ο Μανώλης Σιώπης. Μασούρας και Μπακασέτας θα έχουν ελεύθερο ρόλο στη μεσοεπιθετική γραμμή και ο Παυλίδης θα είναι και πάλι στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News