Αρης: «Συμφωνία με τον ΝΒΑer Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ»

Σερβικό δημοσίευμα στο Χ παρουσιάζει ως τελειωμένη τη συμφωνία του Αρη με τον αμερικανό φόργουορντ σέντερ Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ!

Τον 25χρονο φόργουορντ σέντερ των Ιντιάνα Πέισερς και Ντάλας Μάβερικς, Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ, που έχει παίξει ακόμα σε Οκλαχόμα, Νέα Ορλεάνη, στέλνει στον Αρη σερβικό ποστάρισμα στο X.

Μάλιστα κάνει λόγο για τελειωμένη συμφωνία και ένα μεγάλο ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ!

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό αθλητή με ύψος 2.05 μ., που μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και στο τέσσερα,, αλλά και στο πέντε. Επαιξε ακόμα φέτος στη G League με τους Τέξας Λέτζεντς. Είναι γεννημένος στο Κάνσας και απόφοιτος του Βιλανόβα

Φέτος είχε ακουστεί το όνομα του δυνατά για ομάδες της Euroleague, ανάμεσα τους και για τον Παναθηναϊκό, τον χειμώνα, αλλά και για τον Ολυμπιακό πέρυσι το καλοκαίρι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News