ΑΕΚ: Ποιοι κόπηκαν από την προετοιμασία
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή της για την προετοιμασία στην Ολλανδία.
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, με τον Μάρκο Νίκολιτς να επιλέγει συνολικά 29 ποδοσφαιριστές.
Το ρόστερ αναμένεται να ενισχυθεί τις επόμενες ημέρες με την προσθήκη των Κάιρινεν και Αλεξίου, μόλις ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους και επισημοποιηθούν από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.
Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Φραντζί Πιερό και Πάολο Φερνάντες, οι οποίοι δεν βρίσκονται στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού για τη νέα σεζόν.
Όσον αφορά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ19, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Τσαραμανίδης, Χριστακόπουλος, Ψυρόπουλος και Καραργύρης. Παρών είναι και ο 15χρονος Σαρακασίδης, που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Πανιώνιο.
Από τη λίστα απουσιάζει, όπως ήταν αναμενόμενο, και ο Ορμπελίν Πινέδα, καθώς βρίσκεται με την εθνική Μεξικού στις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ.
H αποστολή:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Νίστρουπ: Τι είπε για την εμφάνιση κόντρα στον Αγιαξ και τον τραυματισμό του Καλάμπρια
- Ομπράντοβιτς: Τι είπε για τον Μπατίστ - Το τρομερό σχόλιο για τον Διαμαντίδη
- Μουντιάλ 2026: Το μονοπάτι Γαλλίας και Μαρόκου μέχρι τον τελικό - Με ποιες ομάδες διασταυρώνονται
- Λίσι: «Ο Κωνσταντέλιας πρέπει να δουλέψει σκληρά» - Τι είπε για τις μεταγραφές
- Ντε Φράι: Αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
