Μουντιάλ 2026: Ο Αντσελότσι παραμένει στον πάγκο της Βραζιλίας παρά το κάζο
Η βραζιλιάνικη ομοσπονδία ποδοσφαίρου στηρίζει τον Ιταλό προπονητή.
Ο αθλητικός διευθυντής της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (CBF), Ροντρίγκο Καετάνο, δήλωσε ότι ο Κάρλο Αντσελότι θα παραμείνει στον πάγκο μέχρι τον κύκλο του Μουντιάλ του 2030, μετά την ήττα της Βραζιλίας με 2-1 από τη Νορβηγία στη φάση των «16» την Κυριακή (5/7) και τον αποκλεισμό της «σελεσάο» για 6η σερί διοργάνωση.
Ο Καετάνο είπε στο Reuters ότι ο 67χρονος Ιταλός, που ανανέωσε το συμβόλαιό του τον Μάιο έως το Μουντιάλ του 2030, δεν πρόκειται να απομακρυνθεί έπειτα από μία μόνο αποτυχία. «Είναι ο προπονητής μας και θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του κύκλου».
Συμπληρώνοντας, υπογράμμισε: «Ένας από τους βασικούς λόγους που αποτύχαμε σε αυτό το Μουντιάλ ήταν ότι δεν είχαμε σωστή, σταθερή καθοδήγηση μακροπρόθεσμα που θα προετοίμαζε την εθνική ομάδα όπως έπρεπε, και δεν μπορούμε να κάνουμε ξανά το ίδιο λάθος».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Ένα είναι το βέβαιο, θα επιστρέψει πεισμωμένος!
- Ολυμπιακός: Μαθαίνοντας τάβλι στον Γκουαρντιόλα
- Παναθηναϊκός: Με 24 παίκτες κόντρα στον Αστέρα AKTOR – Οι επιλογές του Νίστρουπ
- Βεζένκοφ: MVP της 6ης αγωνιστικής και μία ανάσα από το ρεκόρ του Λάρκιν
- Ολυμπιακός: Η δεύτερη ζωή του Σαντιάγκο Έσε
