ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: «Πονοκέφαλος» για τον Σόλσκιερ! Εκτός ο Βαράν
Ο Ράφαελ Βαράν θα λείψει για μερικές εβδομάδες, λόγω του τραυματισμού του στον τελικό του Nations League, χάνοντας μία σειρά από ντέρμπι που θα δώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Τα προβλήματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζονται, αφού μετά τον Χάρι Μαγκουάιρ, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στην κνήμη, ο Ράφαελ Βαράν θα λείψει για μερικές εβδομάδες, χάνοντας μία σειρά από σημαντικά παιχνίδια. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του τελικού του Nations League, απέναντι στην Ισπανία.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικοινώνησαν πως ταλαιπωρείται από τραυματισμό στη βουβωνική χώρα και ξεκίνησε ήδη τη διαδικασία της αποκατάστασης, χωρίς να καθορίζεται ακριβώς η ημερομηνία της επιστροφής του.
Ο… πονοκέφαλος του Σόλσκιερ γίνεται όλο και πιο έντονος, κοιτώντας το πρόγραμμα της ομάδας του. Η Γιουνάιτεντ το απόγευμα του Σαββάτου αντιμετωπίζει τη Λέστερ εκτός έδρας, ενώ ακολουθούν τα παιχνίδια απέναντι στις Λίβερπουλ, Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League και αυτό με την Αταλάντα (20/10) για την 3η αγωνιστική του Champions League.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
