Φώτης Ιωαννίδης: Επιστρέφει μετά από έξι μήνες στη δράση
Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Σπόρτινγκ απέναντι στη Σέλτικ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη
Η πρώτη σεζόν του Φώτη Ιωαννίδη με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανήκει πλέον στο παρελθόν, χωρίς όμως να εξελιχθεί όπως θα περίμενε ο ίδιος. Ο 26χρονος διεθνής επιθετικός βρέθηκε αντιμέτωπος με αρκετά προβλήματα τραυματισμών, τα οποία δεν του επέτρεψαν να προσφέρει στην ομάδα του στον βαθμό που επιθυμούσε.
Συνολικά αγωνίστηκε σε 22 αναμετρήσεις, καταγράφοντας έξι γκολ και τρεις ασίστ. Στο τελευταίο κομμάτι της χρονιάς έκανε προσπάθεια να ανεβάσει ρυθμούς και να τεθεί ξανά στη διάθεση του Ρούι Μπόρζες, ωστόσο δεν κατάφερε να επιστρέψει πλήρως στην αγωνιστική δράση.
Η Σπόρτινγκ έχει πλέον στρέψει την προσοχή της στη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Ιωαννίδη να έχει αφήσει πίσω του τα προβλήματα τραυματισμών και να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας. Αν και δεν αγωνίστηκε στο φιλικό απέναντι στην Τορεένσε για λόγους προφύλαξης, όλα δείχνουν ότι είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής Record, ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Σπόρτινγκ απέναντι στη Σέλτικ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (14/7). Όπως επισημαίνουν οι Πορτογάλοι, το συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να σηματοδοτήσει την επιστροφή του Ιωαννίδη στη δράση, καθώς η τελευταία του συμμετοχή καταγράφηκε στις 21 Φεβρουαρίου, όταν πέρασε ως αλλαγή στη νίκη της Σπόρτινγκ με 3-0 επί της Μορεϊρένσε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Εθνική Αγγλίας: Αυτό είναι το απίθανο 92% των Κέιν και Μπέλιγχαμ στο φετινό Μουντιάλ
- Αθλητικές Μεταδόσεις: Πού θα δείτε την αναμέτρηση της Σάκκαρη στο Athens Open
- Ολυμπιακός: Η επικοινωνία του Ελ Καμπί με τον Μεντιλίμπαρ για την επιστροφή του
- Ολυμπιακός: Έχει μάθει κάτι ο Μεντιλίμπαρ από τα πρώτα δύο φιλικά;
- Μουντιάλ 2026: Οι μέρες, οι ώρες και το κανάλι των δύο ημιτελικών
