Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις στον έξω μηνίσκο για Καλάμπρια – εκτός από το φιλικό με τη Ραπίντ Βιέννης
Ενοχλήσεις αισθάνθηκε στη σημερινή (14/7) προπόνηση ο Ντάβιντε Καλάμπρια, γεγονός που τον καθιστά εκτός του φιλικού αγώνα κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης.
Ο Ντάβιντε Καλάμπρια αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον έξω μηνίσκο στη σημερινή (14/7) προπόνηση του Παναθηναϊκού, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ένα εικοσιτετράωρο πριν το τέταρτο και τελευταίο φιλικό κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης (15/7, 19:00).
Το ιατρικό τιμ του «τριφυλλιού» έκρινε πως είναι καλύτερο για τον Ιταλό μπακ να παραμείνει στην Αθήνα για περαιτέρω εξετάσεις και για τον πλήρη έλεγχο της κατάστασής του και να μην ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα στην Αυστρία για το φιλικό με τη Ραπίντ. Έτσι, ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας αναμένεται να πάρει θέση βασικού στον αυριανό (15/7) αγώνα.
Το φιλικό με τη Ραπίντ θα είναι το τέταρτο και τελευταίο για τον Παναθηναϊκό, λίγο πριν τα παιχνίδια με την Πάσκι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βίκτορ Κρίστιανσεν: «Γνωρίζω τον Παναθηναϊκό όλη μου τη ζωή, υπάρχει όραμα για επιστροφή στην κορυφή»
- Παναθηναϊκός: Ο Νίστρουπ έσωσε τον Γιάγκουσιτς
- Ολυμπιακός: Τα στοιχεία του Τζον Πουλακίδα που προσέλκυσαν τον Μπαρτζώκα
- ΑΕΚ Μεταγραφές: Αυτή είναι η πρόταση της Μοντερέι για τον Πινέδα
- Χρήστος Τζόλης: Η πώληση του Τροσάρ ανοίγει τον δρόμο για την Αρσεναλ
