Και... «Here We Go» για Τζόλη: Ο Ρομάνο επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ
Ο Χρήστος Τζόλης θα γίνει ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ όπως επιβεβαίωσε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.
Ναι κι η… βούλα από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο! Ο διάσημος Ιταλός ρεπόρτερ επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη στην Άρσεναλ.
Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα από το Athletic, αυτή θα κοστίσει 40 εκατομμύρια ευρώ, με τον Έλληνα διεθνή να αντικαθιστά τον Τροσάρ, που κατέληξε στη Μπεσίκτας.
Έτσι, ο Τζόλης ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Νησί, έπειτα τη θητεία του στη Νόριτς, ενώ η πώλησή του στους «Λονδρέζους» θα ξεπεράσει μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο εκείνη του Μπάμπη Κωστούλα στη Μπράιτον.
Να υπενθυμίσουμε πως ο 24χρονος εξτρέμ πραγματοποίησε μια πρωταγωνιστική σεζόν με τη φανέλα της Κλαμπ Μπριζ, καταγράφοντας 52 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 22 γκολ ενώ μοίρασε και 29 ασίστ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ατζούν για Τζολάκη: «Τον είχα βάλει στο μάτι από τότε που μου είχε προκαλέσει πόνο»
- Τζολάκης: Ιστορικό ξεκίνημα στην Premier League με τη Χαλ
- ΚΕΔ Παρασκήνιο: Το φάλτσο του Λανουά με τον συντοπίτη παρατηρητή του Τζήλου και ο σερί ορισμός του
- Μητσοτάκης: Νεα δήλωση για τη Νέα Τούμπα – Τι είπε για τη χρηματοδότηση
- Λάμπρου: «Στενοχωρηθήκαμε όλοι - Ο Σιαμπάνης ήταν καταρρακωμένος στα αποδυτήρια»
