Ολυμπιακός: Πώς σχολίασε την κλήρωση με τη Ναϊμέγκεν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ
Τι ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στο Olympiacos TV για την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Ναϊμέγκεν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Η Ναϊμέγκεν είναι μία ολλανδική ομάδα, που έχει κάνει μία από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας της. Τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα της μπροστά από τον Άγιαξ, έκανε ένα πολύ καλό κύπελλο και σίγουρα θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Όμως είναι αλήθεια πως κι εμείς βρισκόμαστε εδώ στην Ολλανδία και έχουμε παίξει με ολλανδικές ομάδες. Το σαββατοκύριακο θα παίξουμε απέναντι σε δύο ακόμη αντιπάλους. Θα έχουμε συνηθίσει κάπως να παίζουμε με παρόμοιες ομάδες».
Οι αναμετρήσεις του τρίτου προκριματικού γύρου είναι προγραμματισμένες για τις 4 ή 5 Αυγούστου και 11 ή 12 Αυγούστου, με τον Ολυμπιακό να δίνει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στην Ολλανδία και τη ρεβάνς στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται δύο διαδοχικές προκρίσεις για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στη League Phase του Champions League.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Πώς σχολίασε την κλήρωση με τη Ναϊμέγκεν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ
- Μουντιάλ 2026: Το συναίσθημα, το ποδόσφαιρο και το βαφτιστήρι
- Συγκλονιστικός Μέσι: «Ο πόνος είναι τεράστιος και θα χρειαστεί χρόνος για να επουλωθεί αυτή η πληγή»
- Ντε Λα Φουέντε: Το Μουντιάλ του «πως τον λένε»
- Ισπανία: Ο Κουκουρέγια θα κάνει τατουάζ τον Ντε Λα Φουέντε μετά την κατάκτηση του τροπαίου
