Ελ Αραμπί: Η Μαρκό πάει για τη βόμβα με τον Μαροκινό killer
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δέχθηκε κρούση από την Μαρκό, η οποία αγωνίζεται στη Super League 2 και το συζητάει
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά για να παίξει στη Super League 2, με τη φανέλα της Μαρκό. Ο 39χρονος Μαροκινός επιθετικός είναι ελεύθερος στην αγορά καθώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τη Ναντ, με την οποία είχε 27 συμμετοχές, με 4 γκολ.
Φυσικά ο Ελ Αραμπί έχει γράψει ιστορία με τον Ολυμπιακό, γράφοντας ένα ξεχωριστό κεφάλαιο. Φόρεσε για μία πενταετία την ερυθρόλευκη φανέλα, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του με 94 τέρματα και 25 ασίστ σε 225 αγώνες.
Ηταν μέλος της ομάδας, η οποία κατέκτησε το Conference League, το 2024, όπου κανείς δεν ξεχνάει τη γεμάτη συναίσθημα ομιλία του, προς τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια, πριν από την έναρξη του τελικού με την Φιορεντίνα.
Οι επαφές του Μαροκινού με τη Μαρκό είναι σε εξέλιξη και οι δύο πλευρές έχουν έρθει αρκετά κοντά, αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο απίθανος Ελ Κααμπί και η συζήτηση με τον Μεντιλίμπαρ
- Παναθηναϊκός Γιένσεν: Κι αν του κάτσει;
- Βαλέριος Λεωνίδης: Όταν δακρύσαμε μαζί του για το χαμένο χρυσό στην Ατλάντα
- Καιρός: Ο καύσωνας επιμένει για τρίτη ημέρα – Σε ποιες περιοχές το θερμόμετρο θα φτάσει τους 43 βαθμούς
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το ΠΑΟΚ - Χάποελ Ιερουσαλήμ
