Παναθηναϊκός: Προσέγγισε τον Μπόλντγουιν το «τριφύλλι»

Τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν λόγω για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γουέιντ Μπόλντγουιν.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην αγορά για την απόκτηση ενός βασικού πλέιμεϊκερ, όπου θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός συλλόγου όπως ο «επτάστερος».

Αρκετά γράφτηκαν το προηγούμενο διάστημα περί ενδιαφέροντος του «τριφυλλιού» για ελίτ παίκτες στη θέση «1», όπως ο Φακούντο Καμπάτσο και ο Τεό Μαλεντόν της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ και το όνομα του Ρίκι Ρούμπιο ήρθε στο προσκήνιο (αν και όχι παίκτης, πλέον, από το πρώτο ράφι).

Έτσι λοιπόν, σήμερα (22/7) Μέσα της Τουρκίας έγραψαν πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Γουέιντ Μπόλντγουιν της Φενέρμπαχτσε και μάλιστα άνθρωποι του «τριφυλλιού» προσέγγισαν τον παίκτη.

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται πως ο μάνατζερ του Αμερικανού γκαρντ ρωτήθηκε για τις απαιτήσεις του, αλλά και για το buy-out που υπάρχει στο συμβόλαιο του με τη Φενέρμπαχτσε.

Το δημοσίευμα καταλήγει στο ότι η ελληνική ομάδα έλαβε αρνητική απάντηση από τον 30χρονο γκαρντ και έστρεψε την προσοχή της σε άλλες περιπτώσεις.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News