Νεϊμαρ: Τους άσους του πόκερ προτίμησε να κυνηγήσει ο άσος της Σάντος από την ομάδα του

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν ακολούθησε την Σάντος στην Βενεζουέλα, εκεί όπου ήρθε αντιμέτωπη με την Ουνιβερσιδάδ Σέντραλ για το «knock out stage» του κόπα Σουδαμερικάνα, απλά επειδή προτίμησε να παραβρεθεί σε τουρνουά πόκερ στο Σάο Πάολο.

Το γεγονός ότι η Σάντος επικράτησε με 4-1 της Ουνιβερσιδάδ δεν αναιρεί το παράπτωμα του Νεϊμάρ, ο οποίος αγνόησε παντελώς τις ευθύνες του απέναντι στην ομάδα του. Ο Βραζιλιάνος αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την μεγάλη αγάπη που έχει προς το πόκερ, το οποίο φαίνεται σιγά σιγά να σβήνει εντελώς την «φλόγα» που είχε για το ποδόσφαιρο.

Στα 34 του πλέον φαίνεται έντονα πως βρίσκεται στην «δύση» της ποδοσφαιρικής καριέρας του, καθώς δεν πρέπει να ξεχαστεί οτι εμπρόκειτο για έναν ποδοσφαιριστή με τεράστιο και αστείρευτο ταλέντο, αλλά και πάρα πολλούς τραυματισμούς, οι οποίοι πέρα απο το ότι του κόστισαν εντός των γηπέδων, έπαιξαν τεράστιο ρόλο και στην ψυχολογία του.

Το σίγουρο έιναι ότι οι εμφανίσεις του με την «Σελεσάο» ήρθαν στο τέλος τους μετα τον οδυνηρό αποκλεισμό στον «γύρο των 16» από την Νορβηγία, έκει όπου είδαμε και τον Νεϊμάρ να σκοράρει το τελευταίο του γκόλ με τα χρώματα της Εθνικής Βραζιλίας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News