Νορβηγία: Προσφεύγει κατά της FIFA για την υπόθεση του Μπάλογκαν
Παρότι το Μουντιάλ έχει τελειώσει, η Νορβηγία δεν ξεχνάει και η προέδρος της Νορβηγικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Λίσε Κλάβενες δεν πρόκειται να αφήσει να περάσει «απρατήρητη» η υπόθεση του Αμερικάνου σέντερ φορ Μπάλογκαν.
Η πρόεδρος δήλωσε σε συνέντευξη της που έδωσε στους «Times», πώς θα επικαλέσει την Επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA να ξεδιαλύνει την παρέμβαση αλλά και την προσωπική προσέγγιση του προέδρου των Η.Π.Α με τον επικεφαλή της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Τζίαν Ιφαντίνο.
Ο Ντόναλντ Τράμπ, ήρθε σε προσωπική επαφή με τον Ιφαντινό προκειμένου να γίνει άρση της τιμωρίας του, δηλαδή να του αφαιρεθεί η κόκκινη κάρτα που έλαβε στον αγώνα στην «φάση των 32», πράγμα που έγινε. «Όταν παρακάμπτεις έναν κανόνα έτσι, βρίσκεσαι σε μια ολισθηρή πλαγιά που θέτει σε κίνδυνο ολόκληρο το παιχνίδι» δήλωσε η Κλάβενες καλώντας μάλιστα τον Ιφαντίνο να παραδεχτεί και να δηλώσει πως αυτή η απόφαση του «ήταν λάθος».
Ήδη έχουν ξεκινήσει νομικές ενέργειες κατά της FIFA και καταγγελία της Νορβηγικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναμένεται να συνδεθεί με αυτές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αντόνιο Ρατίν: Ο άνθρωπος που άρχισε την κόντρα της Αργεντινής με την Αγγλία
- Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026 - Άνοδος βάσεων για 6 στις 10 σχολές
- Αρσεναλ: «Κανονιέρης» και επίσημα ο Τζόλης!
- Aρης Μεταγραφές: Νέο πρότζεκτ με τον 18χρονο Ταφσίρ Ουσμάν Ντιόπ, μετά το «χρυσό» deal για Ντιαντί
- Αρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Τολιόπουλος για να υπογράψει (φωτογραφίες)
