LA LIGA: Αναβολή λόγω εθνικών ομάδων τα ματς των Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης

Όπως είχε συμβεί και με τις αναμετρήσεις Σεβίλλη- Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ Αλαβές, λόγω των υποχρεώσεων των παικτών με τις εθνικές τους ομάδες στη Λατινική Αμερική.

Το CSD (Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού) αναβάλει τις αναμετρήσεις Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπαό και Γρανάδα – Ατλέτικο Μαδρίτης, λόγω των υποχρεώσεων των παικτών στους αγώνες της CONMEBOL, στη Λατινική Αμερική.

Ο υπουργός Αθλητισμού της Ισπανίας Χοσέ Μανουέλ Φράνκο, έκανε αποδεκτό το αίτημα της La Liga. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, επισημοποιήθηκε η απόφαση, που λήφθηκε με τα ίδια κριτήρια που είχε αξιολογήσει και είχε αναβάλει τους αγώνες Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ-Αλαβές, στην προηγούμενη διακοπή των εθνικών ομάδων, τον Οκτώβριο. 

Οι ομάδες είχαν καταθέσει το εν λόγω αίτημα στη La Liga, το οποίο έγινε αποδεκτό και τα παιχνίδια που ήταν να διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο (16/17/10), θα οριστούν σε νέα ημερομηνία. 

To σκεπτικό είναι ότι οι παίκτες από εθνικές ομάδες όπως η Βραζιλία, η Ουρουγουάη, η Αργεντινή και η Κολομβία θα επιστρέψουν στην Ισπανία την Παρασκευή, με λιγότερες από 24 ώρες να απομένουν για τις μονομαχίες τους στο πρωτάθλημα, ενώ μέσα στις εβδομάδα διεξάγονται και οι αγώνες για τη φάση των ομίλων του Champions League. 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News