ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΙΝΤΓΚΟΤΣ 103-68: Εμφατική πρεμιέρα με 100αρα
Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός και επικράτησε με 103-68 της Μπίντγκοτς, στην πρεμιέρα του FIBA EuroCup Women, με κορυφαία παίκτρια την Άννα Σταμολάμπρου που σκόραρε 19 πόντους.
Με μία σπουδαία εμφάνιση, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπίντγκοτς με 103-68 για την 1η αγωνιστική του FIBA EuroCup Women, έχοντας επιθετική πολυφωνία, με έξι παίκτριες να μετρούν διψήφιο αριθμό πόντων. Κορυφαία των γηπεδούχων ήταν η Άννα Σταμολάμπρου με 19 πόντους (3/4 3π). Ακολούθησαν οι Χάμπλιν, Τόλφρι με 16, Βίτολα με 11 και Κούπερ, Νικολακοπούλου που προσέθεσαν 10.
Οι ερυθρόλευκες προηγήθηκαν από πολύ νωρίς με διψήφιες διαφορές, κλείνοντας την πρώτη περίοδο με 20-8. Η Σταμολάμπρου είχε πάρει ήδη το όπλο της και οι Πολωνές δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του αγώνα, παρότι η διαφορά έκλεισε στους 11 πόντους (40-29) με το πέρας του ημιχρόνου.
Ένα ξέφρενο σερί με τον Ολυμπιακό να… βομβαρδίζει από το τρίποντο έστειλε το σκορ μέχρι και τους 30 πόντους (77-47) λίγο πριν το φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου, με το επιμέρους σκορ του δεκαλέπτου να σταματά στο 37-21. Προφανώς, η τελευταία περίοδος ήταν μία τυπική διαδικασία, με την Διονυσία Αλεξανδρή να σκοράρει ένα λεπτό πριν το τέλος, κάνοντας τριψήφιους τους πόντους της ομάδας του Ζίμπαρτς, με το τελικό 103-68 να φανερώνει την ανωτερότητα των ερυθρόλευκων.
Στατιστικά του αγώνα εδώ
Τα δεκάλεπτα: 20-8, 40-29, 77-50, 103-68
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Τίναξε τη μπάνκα στις μεταγραφές - Στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων εκτός του top-5
- Αρης-Ηρακλής 0-0: Ενα τσουβάλι ευκαιρίες και ένα «Χ» σαν ήττα!
- Ατρόμητος-Κηφισιά 1-2: Απόδραση από το Περιστέρι
- Μπρινιόλι: «Να βρούμε ό,τι μας έλειψε στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς»
- Παναθηναϊκός: Αποστολή για Καλαμάτα χωρίς Ταμπόρδα και Κρίστιανσεν
