Χαμός στην κορυφή της Σπόρτινγκ: «Λιοντάρι» ο Ιρανκούντα, αυξάνονται οι ανταγωνιστές του Ιωαννίδη
Η Σπόρτινγκ απέκτησε τον Νέστορι Ιρανκούντα και ο Φώτης Ιωαννίδης έχει πλέον να συναγωνιστεί δύο επιθετικούς για τη θέση του βασικού.
Μεγάλο ενδαιφέρον έχει η μάχη για τη θέση του βασικού επιθετικού στη Σπόρτινγκ. Ο Λουίς Σουάρεζ προέρχεται από μία σπουδαία σεζόν, όμως η κατάσταση στην οποία επέστρεψε από το Μουντιάλ δημιούργησε δεύτερες σκέψεις στον κόουτς Μπόρζες, ενώ παράλληλα ο Φώτης Ιωαννίδης ξεκίνησε με δύο γκολ και δύο ασίστ σε ισάριθμες αγωνιστικές.
Ο αναταγωνισμός, ωστόσο, αυξάνεται. Η Σπόρτινγκ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέστορι Ιρανκούντα. Του 20χρονου Αυστραλού φορ, ο οποίος είναι διεθνής και αγωνιζόταν στη Γουότφορντ.
Στα θετικά του Ιρακούντα, βέβαια, είναι και η ικανότητά του να παίξει στη δεξιά πλευρά, κάτι που σημαίνει ότι ίσως και να μη χρειαστεί να ανταγωνιστεί άμεσα τους Ιωαννίδη και Σουάρεζ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Κυνηγητό, κρυφτό και επικίνδυνα παιχνίδια
- Εθνική Ελλάδας: Καλό θα μας κάνει
- Τζολάκης Παρασκήνιο: Το ποσοστό μεταπώλησης του Ολυμπιακού και η πρώτη κρούση στη Χαλ
- Καιρός: Θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και τα ματς του Nations League
