ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΟΝΑΚΟ 94-86: Γύρισε από το -19 αλλά δεν τα κατάφεραν στο τέλος οι Μονεγάσκοι

Τη δεύτερη νίκη στη διοργάνωση πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Ισπανούς να κερδίζουν με 94-86 την Μονακό, κάνοντας εκπληκτική πρώτη περίοδο, αλλά με τους φιλοξενούμενους να γυρνάνε από την… κόλαση, χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν κάτι από το ματς.

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Μονακό για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague, με τους Ισπανούς, παρότι έφτασαν να προηγούνται με +19 στην πρώτη περίοδο, να φτάνει κοντά στο να δεχθεί απίστευτη ανατροπή, με τους Μονεγάσκους όμως να μην τα καταφέρνουν στο τέλος.

Τρομακτικό πρώτο δεκάλεπτο έκανε η Ρέαλ Μαδρίτης, με τους «μερένγκες» να φτάνουν μέχρι και το +19 και το 25-6, ενώ έκλεισαν το δεκάλεπτο στο +18 με το εκπληκτικό 30-12, με τους Γιαμπουσέλι και Χάνγκα να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των επιθετικών προσπαθειών των γηπεδούχων.

Στη δεύτερη περίοδο τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά για τους Μονεγάσκους, καθώς άρχισαν να… πατάνε καλύτερα στο επιθετικό κομμάτι και κατάφεραν με κύριο εκφραστή τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος έκλεισε το ημίχρονο με 10 πόντους, να μειώσει τη διαφορά στους 12, κλείνοντας το ημίχρονο στο 51-39.

Σε ίδιους ρυθμούς με το δεύτερο δεκάλεπτο κινήθηκε και το τρίτο. Ο Μάικ Τζέιμς έκανε απίθανα πράγματα και με 14 πόντους στην τρίτη περίοδο και 24 μέχρι εκείνο το σημείο κατάφερε να φέρει τη διαφορά, μπαίνοντας στα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα, κάτω από τους 10 και πιο συγκεκριμένα τους 7, με το 72-65 να είναι και το τελικό σκορ μετά από τριάντα λεπτά.

Το παιχνίδι στο τέλος έγινε… θρίλερ, η Ρεάλ κατάφερε να χάσει την μεγάλη διαφορά του πρώτου δεκαλέπτου, με τη Μονακό να ισοφαρίζει με το πρώτο τρίποντο του Γουίλ Τόμας σε 81-81. Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι  ήταν στην κόψη του ξυραφιού, μέχρι και 1 λεπτό πριν το τέλος όταν και ο Ρούντι με το δεύτερό του τρίποντο, αυτή τη φορά από τα 9μέτρα, ανέβασε τη διαφορά στο +5. Η Μονακό τα έδωσε όλα, όμως στο τέλος φάνηκε να μένει χωρίς δυνάμεις και με τον Μάικ Τζέιμς, άποντο στο 4ο δεκάλεπτο, έχασε με 94-86.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ!

Τα δεκάλεπτα: 30-12, 21-27, 21 -26, 22-21

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News