Μπατίστα: «Να κάνουμε την Καλαμάτα και τον κόσμο της περήφανους»

Ο Ντανιέλ Μπατίστα έστειλε μέσω social media το δικό του μήνυμα μετά την πρεμιέρα της Καλαμάτας στη Stoiximan Super League.

Ο sporting director της Καλαμάτας συνεχάρη τους παίκτες και το σταφ για την προσπάθεια, παρά την ήττα από τον Άρη.

Παράλληλα, ο Μπατίστα ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στην Τρίπολη.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν ισάξιο της προσπάθειας μας και να μην πήραμε τη νίκη αυτή τη φορά, όμως η εμφάνιση της ομάδας ήταν εξαιρετική και δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο για την προσπάθεια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που μας ακολουθεί και είναι πάντα στο πλευρό μας και μας στηρίζει. Το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε. Με σκληρή δουλειά, ενότητα και πίστη στις δυνατότητες μας είμαι βέβαιος ότι θα δούμε σύντομα τα θετικά αποτελέσματα που όλοι περιμένουμε. Συνεχίζουμε όλοι μαζί με στόχο να κάνουμε την Καλαμάτα και όλους εσάς υπερήφανους».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News