Τρέλα στην Τσίβας για Αρμάντο Γκονζάλες: Ολοι περιμένουν με ανυπομονησία το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό
Με τις… ευχές της Τσίβας ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ο «Hormiga». Το μήνυμα της πρώην ομάδας του 23χρονου φορ
Ο Αρμάντο Γκονζάλες είναι στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη και η Τσίβας αποθεώνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα, η πρώην ομάδα του 23χρονου φορ γνωστοποίησε στα σόσιαλ μίντια την είδηση ότι ο Γκονζάλες είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο παιχνίδι και έστειλε αποθεωτικό μήνυμα για το επικείμενο ντεμπούτο του.
Το μήνυμα της Τσίβας αναφέρει:
«Ο Αρμάντο Γκονζάλες μόλις κλήθηκε από τον Ολυμπιακό για να κάνει το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα εναντίον του Αστέρα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Όλα δείχνουν ότι ο «Hormiga» θα πραγματοποιήσει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο αύριο, στις 12:00 το μεσημέρι (ώρα Κεντρικού Μεξικού). Βάλε γκολ στο ντεμπούτο σουτ, Hormiga!»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Από τη... Χαβαλένθια στο πρώτο φετινό έπος
- Ολυμπιακός: Έτσι υποκλίθηκε η Euroleague στην ανατροπή - έπος (vid)
- Τσάμπιονς Λιγκ: Σοκ για Μπάγερν και Ίντερ - Η βαθμολογία της League Phase
- Καιρός: Σε εξέλιξη η κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και χιόνια
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Σαχτάρ Ντόνετσκ - ΑΕΚ και τα Άρης - Ντερτόνα, Ηρακλής – Βίρτσμπουργκ, Προμηθέας – Γκλαντιέτορς Τρίερ
