Λίσι: «Υπάρχει πεντακάθαρο πέναλτι στη φάση του Εντιαγέ. Δεν καταλαβαίνω γιατί το VAR δεν παρενέβη»
Τι ανέφερε ο Αλέσιο Λίσι μετά το 3-1 στο ΟΑΚΑ
Ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη διαιτησία του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.
Αρχικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ μετά το ματς, είπε: «Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Σήμερα πρέπει να μιλήσουμε για το VAR. Δεν το έχω ζήσει ξανά στη ζωή μου. Υπάρχει πεντακάθαρο πέναλτι στη φάση του Εντιαγέ. Δεν καταλαβαίνω γιατί το VAR δεν παρενέβη, αλλά παρενέβη για να ακυρώσει ένα κόρνερ λίγα λεπτά πριν και να μας το ακυρώσει δίνοντας άουτ. Είναι απίστευτο που δεν παρενέβη το VAR. Δεν είμαστε στην Ευρώπη για ένα πέναλτι που δεν υπάρχει και σήμερα υπάρχει ένα πέναλτι που δε δόθηκε υπέρ μας. Είμαι σε έναν μεγάλο σύλλογο. Όλη η Ευρώπη πρέπει να το ξέρει αυτό. Θα παλέψουμε για για να πάμε τον ΠΑΟΚ εκεί όπου του αξίζει. Σίγουρα θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, αλλά είναι δύσκολο να μιλάμε σήμερα για ποδόσφαιρο. Θα δω ξανά την εμφάνιση μας σε βίντεο για να διαπιστώσουμε τι πρέπει να διορθώσουμε».
Λίγο αργότερα στη συνέντευξη τύπου ο Ιταλός προπονητής τόνισε:
«Νομίζω πως υπάρχουν αρκετοί λόγοι για την ήττα. Κάναμε κάποια λάθη, όπως για παράδειγμα στην κόκκινη κάρτα που άλλαξε το ματς. Ωστόσο είναι δύσκολο να αναλύσουμε παραπάνω ποδοσφαιρικά γιατί σήμερα ήταν πρωταγωνιστής το VAR. Είναι ξεκάθαρο το πέναλτι στον Σερίφ στο πρώτο ημίχρονο. Μπορώ να καταλάβω ότι ο διαιτητής δεν το είδε, είναι πιθανό από εκεί που ήταν, αλλά υπάρχει το VAR. Αν δείτε τη φάση σε ριπλέι από πίσω, είναι παραπάνω από ξεκάθαρο. Είναι απίστευτο ότι δεν τον κάλεσαν. Λίγα λεπτά νωρίτερα, το VAR παρενέβη σε μία φάση που το κόρνερ μετατράπηκε σε άουτ σωστά. Γιατί δεν παρενέβη και στη φάση του Εντιαγέ, ο οποίος τσιμπάει τη μπάλα. Είμαστε εκτός Ευρώπης για ένα πέναλτι που δεν υπάρχει και σήμερα δεν δίνεται ένα καθαρό πέναλτι υπέρ μας. Είναι δύσκολες καταστάσεις να διαχειριστείς. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, γιατί διαχωρίζω τα δύο θέματα αυτά».
Για το αν διακρίνει ένα πρόβλημα στην προσωπικότητα της ομάδας και για τον Γιαννούλη: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα, η ομάδα μου έκανε μεγάλη προσπάθεια. Παίξαμε πολλά λεπτά με παίκτη λιγότερο. Όσον αφορά τον Γιαννούλη, είναι αδύνατο να πούμε κάτι ξεκάθαρο τώρα πρέπει να περιμένουμε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League Βαθμολογία: Πρώτος... μάγκας ο Παναιτωλικός - Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής
- Ατζούν για Τζολάκη: «Τον είχα βάλει στο μάτι από τότε που μου είχε προκαλέσει πόνο»
- Ολυμπιακός: Γιατί «βράζουν» με τον Τζήλο
- ΚΕΔ Παρασκήνιο: Το φάλτσο του Λανουά με τον συντοπίτη παρατηρητή του Τζήλου και ο σερί ορισμός του
- Ολυμπιακός: Εντυπωσίασε ο Εντιάι, ντεμπούτο για τον Μοντέρο και... κούπα στην Κρήτη
