Επιστολή ΠΑΟΚ στην ΚΕΔ: Θέλει τους διαλόγους VAR στη φάση που δεν δόθηκε πέναλτι στον Εντιαγέ
Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε διαμαρτυρία με επιστολή του στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ για την διαιτησία του Γερμανού Τσβάιερ, με VAR τον Μίλερ, στο ματς με τον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με την επιστολή, ο Δικέφαλος ζητάει:
* Τους διαλόγους VAR για τη φάση, όπου ο ΠΑΟΚ φωνάζει για μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Nτιαγέ από τον Φαν Μπρόκελεν στο 34’, με το ματς στο 1-0 υπέρ του γηπεδούχου Παναθηναϊκού.
* Να ενεργήσει η ΕΠΟ και η ΚΕΔ ώστε οι προαναφερόμενοι Γερμανοί διαιτητές να τιμωρηθούν τόσο από την ομοσπονδία τους όσο και από την UEFA για το λάθος, σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ.
Οι «ασπρόμαυροι» ζητούν να διαβιβαστεί το βίντεο της αναμέτρησης τόσο στην αρμόδια επιτροπή της UEFA όσο και στη γερμανική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να εξεταστεί η διαιτητική παρουσία στο ντέρμπι και να διερευνηθεί το ενδεχόμενο επιβολής πειθαρχικών κυρώσεων.
Από την πλευρά του ΠΑΟΚ υπενθυμίζεται, μάλιστα, πως ο σύλλογος ήταν από εκείνους που πρωτοστάτησαν στην προσπάθεια για την εγκατάσταση και χρήση του VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ως εκ τούτου, εκτιμούν ότι έχουν κάθε λόγο να απαιτούν τη σωστή λειτουργία του συστήματος και να περιορίζονται στο ελάχιστο τέτοιου είδους καθοριστικά διαιτητικά λάθη.
