ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: «Δεν είναι πεταμένο το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε ενόψει του παιχνιδιού με τη Ζαλγκίρις Κάουνας (Παρασκευή 15/10) για την 4η αγωνιστική της Euroleague, ενώ στάθηκε και στην ήττα από την Μπαρτσελόνα, το βράδυ της Τρίτης.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα, που οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν στην παράταση, τόνισε τη δουλειά που γίνεται για τη βελτίωση της ομάδας αλλά και την ταυτότητα της Ζαλγκίρις, που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και θα αντιμετωπίσει τους Πειραιώτες την Παρασκευή.

Για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα:

«Πάντα υπάρχει περιθώριο για να δουλέψεις πράγματα. Από κάθε παιχνίδι μαθαίνεις. Φυσικά κάνουμε πράγματα καλά και πράγματα που όχι. Σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα γίνονται πράγματα για να βελτιωθεί η εικόνα μας, μ’ αυτό τον τρόπο χτίζονται οι μεγάλες ομάδες. Πιστεύουμε είμαστε στη διαδικασία αυτή. Δεν πρέπει να σταθούμε στο παιχνίδι με τον Μπαρτσελόνα. Έχουμε τον αντίπαλο αύριο, πέρυσι χάσαμε δύο παιχνίδια από την Ζαλγκίρις. Διαφορετική η φετινή, άλλος προπονητής».

Αν πέταξε ο Ολυμπιακός το χθεσινό παιχνίδι στα σκουπίδια:

«Δεν πιστεύω ότι είναι πεταμένο το χθεσινό παιχνίδι. Παίζει και η τύχη το ρόλο της εγώ δε θα ήθελα να μιλάω όμως γι’ αυτά».

Όσον αφορά την Ζαλγκίρις:

«Έχασε πέντε βασικούς παίκτες η Ζαλγκίρις. Έχει χάσει τον Λόβρεν, που είναι τραυματίας. Η λιθουανική σχολή έχει τη δική της ταυτότητα στο μπάσκετ παίζουν με ένταση και γρήγορα. Απαιτητικό παιχνίδι πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News