Ηρακλής-Ατρόμητος 1-1: Μοιράστηκαν γκολ και... δοκάρια
Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση Ηρακλής-Ατρόμητος στο ουδέτερο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Χωρίς νικητή (1-1) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ του Ηρακλή και του Ατρομήτου, στο πλαίσιο της 4ης στροφής της Stoiximan Super League.
Κατά συνέπεια, οι τυπικά γηπεδούχοι παρέμειναν στην 8η θέση με 5 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι εξακολουθούν να μην έχουν νίκη.
Δύο γκολ, δύο δοκάρια και ένα ακυρωθέν γκολ του Πέδρο Μάρκες στις καθυστερήσεις, συνέθεσαν το ντεκόρ αυτού του επεισοδιακού αγώνα.
Η εξέλιξη του ματς:
Έπειτα από ένα αναγνωριστικό και ανιαρό ξεκίνημα, ο Περέα δοκίμασε το πόδι του στο 9΄, χωρίς πάντως να ανησυχήσει τον Αθανασιάδη που μπλόκαρε εύκολα.
Έξι λεπτά αργότερα, ο Μιρ επιχείρησε τη σέντρα, όμως η μπάλα πέρασε από όλους τους συμπαίκτες του και κατέληξε ανεκμετάλλευτη.
Το πρώτο γκολ του ματς ήρθε στο 20′, όταν ο Τσιλούλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και, παρότι αρχικά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, ο έλεγχος του ημιαυτόματου συστήματος ανέτρεψε την απόφαση.
Λίγο αργότερα, ο Καϊμπουέ έβγαλε έξυπνη σέντρα προς την περιοχή, αλλά ο Χουτεσιώτης διάβασε σωστά τη φάση και μπλόκαρε.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Νανού έκανε στο 47΄ το γύρισμα από την αριστερή πλευρά, χωρίς να βρεθεί συμπαίκτης του στην πορεία της μπάλας.
Με τη συμπλήρωση 57 λεπτών αγώνα, ο Τσούμπερ άγγιξε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, εξαπολύοντας σουτ που σταμάτησε στο δοκάρι.
Η απάντηση του Ηρακλή ήταν άμεση, καθώς μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Λόπεθ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με σουτ, ενώ στη συνέχεια η μπάλα έσκασε στο χορτάρι, χωρίς να περάσει ολόκληρη τη γραμμή.
Τελικά, ο «γηραιός» βρήκε την ισοφάριση στο 73′, όταν ο Ρος έβγαλε την μπαλιά προς τον Μάρκες και εκείνος ολοκλήρωσε τη φάση με όμορφο πλασέ.
Επτά λεπτά αργότερα, ο Λύρατζης επιχείρησε δυνατό σουτ, δεν κατάφερε να βρει στόχο και η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 86′ ένα επικίνδυνο φάουλ του Λόπεθ απέκρουσε σε κόρνερ ο Καραμάνης.
Στις καθυστερήσεις ο Ηρακλής βρήκε δίχτυα, όταν έπειτα από βολέ του Ρος, ο Κούστα πήρε την κεφαλιά και έστρωσε την μπάλα στον Μάρκες, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ και νίκησε τον Χουτεσιώτη.
Ωστόσο, η φάση εξετάστηκε, με τον διαιτητή Κατόπη να πηγαίνει στο μόνιτορ και τελικά να ακυρώνει το γκολ για φάουλ του Κούστα στον Σταυρόπουλο.
Στο 90+7′ ο Ατρόμητος είχε δοκάρι, όμως η φάση σταμάτησε λόγω υπόδειξης για οφσάιντ, με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμείνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Ηρακλής (Bάλτερ Ματσάρι): Αθανασιάδης, Βούρος, Πίνα, Σόρια, Ρος, Νανού (56′ Μάρκες), Καϊμπουέ (46′ Ραντόγια), Σουρλής (82′ Κράιντς), Νιζέ, Μιρ (46′ Λόπεθ), Κόλιτς (86′ Κούστα).
Aτρόμητος (Ντούσαν Κέρκεζ): Xoυτεσιώτης, Λύρατζης (82′ Σερζίνιο), Σταυρόπουλος, Μάγκνουσον, Ούρονεν, Μοτουσαμί, Τσιγγάρας, Μουντές (71′ Καραμάνης), Τσούμπερ, Τσιλούλης (55′ Πνευμονίδης), Περέα (55′ Τσαντίλας).
