ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η επιστροφή των διεθνών και του... Ευαγγέλου!

Η «ερυθρόλευκη» αντίδραση στο άκουσμα του ορισμού των διαιτητών στο ματς στους «Ζωσιμάδες»…

Μόλις μία προπόνηση θα έχει να κάνει ο Ολυμπιακός με όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Αυτό γιατί επί της ουσίας το Σάββατο θα γυμναστούν όλοι μαζί οι «ερυθρόλευκοι».

Την Παρασκευή με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τα πράγματα δεν ήταν ιδανικά, ενώ τις προηγούμενες ημέρες έλειπαν αρκετοί ποδοσφαιριστές με τις Εθνικές τους ομάδες. Είχαν υποχρεώσεις οι διεθνείς των Πειραιωτών και είναι χαρακτηριστικό πως χωρίς τους τερματοφύλακες ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε τις προηγούμενες ημέρες ούτε… δεκάδα παικτών!

Τώρα όμως έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, αφού ολοκλήρωσαν με τις Εθνικές τους ομάδες και επέστρεψαν στην Ελλάδα και το Ρέντη. Ο Παπέ Αμπού Σισέ ήταν αυτός ο οποίος γύρισε τελευταίος και πήγε στις εγκαταστάσεις των «ερυθρόλευκων».

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό υπήρξε αντίδραση στο άκουσμα του ορισμού του Άγγελου Ευαγγέλου. Ο Αθηναίος ρέφερι σφυρίζει ξανά ματς των Πειραιωτών μετά από δύο χρόνια! Η τελευταία φορά που έπαιξε τον Ολυμπιακό, ήταν στη 1η Σεπτεμβρίου του 2019, στον αγώνα με την ΑΕΛ.

Μετά έπαιξε τους «ερυθρόλευκους» με τον ίδιο στο VAR και όχι στο γήπεδο και ήταν σε αγώνα στον οποίο οι Πειραιώτες είχαν πολλά παράπονα. Συγκεκριμένα, ήταν στο παιχνίδι με το Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στις 22 Δεκεμβρίου του 2019. Τότε ο Ολυμπιακός είχε διαμαρτυρηθεί για πέναλτι υπέρ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και παράλληλα είχε ακυρωθεί γκολ του Χιλάλ Σουντανί ως οφσάιντ, κάτι το οποίο είχαν αμφισβητήσει έντονα οι Πειραιώτες.

Δεν έχουν καλή άποψη για τον Ευαγγέλου στον Ολυμπιακό, καθώς δεν έχουν καλές αναμνήσεις. Για αυτό και υπήρξαν αρκετές μεταξύ τους συζητήσεις στην ομάδα, μετά την ανακοίνωση των ορισμών της ΚΕΔ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News