Aρης: Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για γκράφιτι έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε τη διενέργεια προκαταρτικής έρευνας για ένα γκράφιτι που βρίσκεται σε εξωτερικό τοίχο του γηπέδου του Άρη, στο Κλεάνθης Βικελίδης

Το γκράφιτι απεικονίζει δύο κίτρινες φιγούρες με κεφάλια μπουλντόγκ, το χαρακτηριστικό έμβλημα του συνδέσμου οπαδών του Άρη, «Super 3», πουκρατούν ρόπαλα του μπέιζμπολ. Στα πόδια τους βρίσκονται πεσμένες τέσσερις άλλες φιγούρες με τα χρώματα αντίπαλων ομάδων και η τοιχογραφία ολοκληρώνεται με τη φράση «Beat the Bastards» («Χτύπα τα καθάρματα») γραμμένη με κίτρινα γράμματα.

Το συγκεκριμένο σχέδιο, που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις ακόμα και από φιλάθλους του Άρη, βρίσκεται έξω από το γήπεδο, επί της οδού Αλκμήνης.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα εξεταστεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News