Παναθηναϊκός AKTOR: Η αποθέωση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο T-Center (vid)

Παναθηναϊκός AKTOR: Η αποθέωση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο T-Center (vid)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκός AKTOR σε επίσημο ματς για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια και αποθεώθηκε

Ο Παναθηναϊκός AKTOR «έπνιξε» την Παρί στην πρεμιέρα του, αλλά εκείνος που τράβηξε πάνω του τα φώτα ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός βρέθηκε στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας, σε επίσημο ματς, για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια και αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας.

Φυσικά και μετά το τέλος της αναμέτρησης όλοι περίμεναν και τις δηλώσεις του:

«Νιώθω καλά για τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, είμαι ευχαριστημένος. Παίξαμε με θέληση, με ενέργεια. Είχαμε στιγμές που δεν παίξαμε καλά, κάναμε λάθη αλλά συνολικά είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που παίξαμε

Νιώθω καλά για την εμφάνιση όσων ήρθαν από τον πάγκο. Και όσοι ξεκίνησαν έπαιξαν καλά. Κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ. Η Παρί θέλει να τρέχει, να βρίσκει την πρώτη επιλογή, κάνει πολλές διεισδύσεις. Ήμασταν έτοιμοι και κάναμε πολύ καλό παιχνίδι».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News