ΠΑΟΚ: Εκτός για το ματς με τη Μόζνα ο Μοτιεγιούνας
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μπόζνα, για τη 2η αγωνιστική του Euro Cup και θα αγωνιστεί χωρίς το νέο του μεταγραφικό απόκτημα, Ντονάτας Μοτιεγιούνας. Διαβάστε τι δήλωσε ο Αντρέα Τρινκιέρι.
Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Βοσνία για να αντιμετωπίσει την Μπόζνα, στη 2η αγωνιστική του Euro Cup. O Αντρέα Τρινκιέρι ανέφερε, ότι ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας δε θα κάνει ντεμπούτο με την ομάδα ακόμη, καθώς έμεινε στη Θεσσαλονίκη, για να προπονηθεί για τα επόμενα παιχνίδια.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ
Ομορούγι, Χάτζινς, Αλεξάντερ, Όσμαν, Φίλλιο, Ταϊρί, Καλάθη, Μπαζίνα, Κακλαμανάκη, Μουρ, Φόστερ, και Γκρέι.
Οι δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού
«Είμαστε διαρκώς ως οργανισμός στην αγορά. Θέλαμε να προσθέσουμε έναν παίκτη όπως ο Μοτιεγιούνας, που έχει εμπειρία, που γνωρίζει καλά το μπάσκετ και νομίζω πως η κίνηση μας αυτή ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση».
«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Μπόσνα είναι πολύ καλή ομάδα. Επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να παίξουμε καλά και στα 40 λεπτά, όχι όπως την απόδοση που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μια πολύ δύσκολη έδρα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: «Ασπρόμαυρος» και με τη... βούλα ο Μοτιεγιούνας!
- Ολυμπιακός: Το άγχος του Ιμανόλ για την άμυνα
- Ομπράντοβιτς: Τι είπε για τον τραυματισμό του Ρογκαβόπουλου
- Ολυμπιακός: Το ψάχνει ο Ιμανόλ - Τι σκέφτεται για Τσικίνιο, Σιπιόνι και Φορτούνη
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το πρώτο μήνυμα μετά το ντεμπούτο του με τους Μαϊάμι Χιτ
