NBA Preseason: Ανατροπές για Μπακς και Μπουλς – Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς

Πέντε αναμετρήσεις περιλάμβανε το πρόγραμμα της preseason του NBA τα ξημερώματα της Πέμπτης (8/10), με Μιλγουόκι και Σικάγο να πανηγυρίζουν σημαντικές νίκες μετά από μεγάλες ανατροπές, ενώ θετικά ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους και Πέισερς, Μάτζικ και Μπλέιζερς.

Πέντε αναμετρήσεις περιλάμβανε το πρόγραμμα της preseason του NBA τα ξημερώματα της Πέμπτης (8/10), με Μιλγουόκι και Σικάγο να πανηγυρίζουν σημαντικές νίκες μετά από μεγάλες ανατροπές, ενώ θετικά ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους και Πέισερς, Μάτζικ και Μπλέιζερς.

Οι ομάδες του NBA συνεχίζουν να ανεβάζουν σταδιακά ρυθμούς ενόψει της έναρξης της κανονικής περιόδου, με τη βραδιά να προσφέρει αρκετό θέαμα και ανατροπές.

Στο Σικάγο, οι Μπουλς βρέθηκαν να κυνηγούν διαφορά 15 πόντων απέναντι στους Σανς, όμως έφεραν τα πάνω-κάτω και πήραν τη νίκη με 124-117. Ο Κέιλεμπ Γουίλσον ήταν ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων με 15 πόντους, ενώ ο Τόμπε Αουάκα έκανε γεμάτη εμφάνιση με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ. Για το Φοίνιξ, ο Ντίλον Μπρουκς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 24 πόντους, αλλά τα 26 λάθη της ομάδας του αποδείχθηκαν καθοριστικά.

Μεγάλη επιστροφή σημείωσαν και οι Μπακς στην Οκλαχόμα. Το Μιλγουόκι βρέθηκε στο -18 στο ημίχρονο, αλλά με εντυπωσιακή αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος ανέτρεψε την κατάσταση και επικράτησε των Θάντερ με 128-126. Ο Μάιλς Τέρνερ πέτυχε 19 πόντους, ενώ ο Κελέλ Γουέρ πρόσθεσε 18 πόντους και 12 ριμπάουντ. Από την πλευρά της Οκλαχόμα, ο Αντάι Μάρα ξεχώρισε με 22 πόντους.

Στην Αϊόβα, οι Πέισερς είχαν τον έλεγχο απέναντι στους Τίμπεργουλβς και έφτασαν στη νίκη με 123-112. Ο Άαρον Νέσμιθ ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της Ιντιάνα με 19 πόντους, ενώ ο Τζαράς Γουόκερ μοίρασε 10 ασίστ. Συνολικά, οι Πέισερς κατέγραψαν 39 τελικές πάσες. Για τη Μινεσότα, ο Άντονι Έντουαρντς είχε επίσης 19 πόντους, με τον ΛαΜέλο Μπολ να προσθέτει 14 πόντους και 7 ασίστ.

Νικηφόρα πέρασε από το Μέμφις και το Ορλάντο, με τους Μάτζικ να επικρατούν των Γκρίζλις με 122-118. Ο Τρίσταν ντα Σίλβα ηγήθηκε των νικητών με 19 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ για τους γηπεδούχους ο Τάι Τζερόμ σημείωσε 17 πόντους. Το Ορλάντο είχε εξαιρετική εικόνα από την περιφέρεια, ευστοχώντας σε 20 τρίποντα και μοιράζοντας 35 ασίστ.

Τέλος, οι Μπλέιζερς ξεκίνησαν με νίκη την preseason τους, καθώς επικράτησαν των Γουόριορς με 123-118 στο Πόρτλαντ. Ο Ντένι Άβντιγια ήταν πρώτος σκόρερ με 23 πόντους, ενώ ο Ντέιμιαν Λίλαρντ επέστρεψε στη δράση και πέτυχε 15 πόντους σε 19 λεπτά. Ο Τζα Μοράντ είχε 8 πόντους και 5 ασίστ, ενώ για το Γκόλντεν Στέιτ ξεχώρισε ο Ντέιλεν Τέρι με 23 πόντους, 8 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς

Μπουλς – Σανς 124-117

Θάντερ – Μπακς 126-128

Πέισερς – Τίμπεργουλβς 123-112

Γκρίζλις – Μάτζικ 118-122

Μπλέιζερς – Γουόριορς 123-118

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News