Παναθηναϊκός: «Καταστροφικό» - Αιχμές των Κροατών για τον ρόλο του Γιάγκουσιτς!
Ο Παναθηναϊκός λαμβάνει τους προβληματισμούς των Κροατών, όσον αφορά τον Αντριάνο Γιάγκουσιτς και τον χρόνο συμμετοχής του με το «τριφύλλι».
Ο Αντριάνο Γιάγκουσιτς είναι από τα ταλέντα που ξεχωρίζουν στην Κροατία και ειδικά με την Εθνική νέων της χώρας του. Ο Παναθηναϊκός δέχεται έντονες αιχμές από τα ΜΜΕ της βαλκανικής χώρας, για τον λόγο ότι δεν αγωνίζεται με τους «πράσινους» με τον χρόνο συμμετοχής του να είναι πολύ περιορισμένος.
Στην Κροατία εκτιμάται τόσο πολύ το ταλέντο του, σε βαθμό που πιστεύουν ότι θα έπρεπε ήδη να αγωνίζεται με την Εθνική ανδρών. Στην συμμετοχή του απέναντι στην Ουγγαρία σημείωσε χατ-τρικ, με τα Κροατικά μέσα να αναφέρουν, ότι δεν μπορεί κανείς να διαλέξει ένα από αυτά, διότι το ένα ήταν πιο όμορφο από το άλλο.
Αξίζει να σημειωθεί, πως ο ατζέντης του Κροάτη μέσου και ο Παναθηναϊκός επικοινώνησαν για το μέλλον του ποδοσφαιριστή και από τη μεριά των «πρασίνων» τονίστηκε, ότι δεν υπάρχει περίπτωση για πώληση ή δανεισμό.
Κροάτες για Αντριάνο Γιάγκουσιτς
«Τον τελευταίο ενάμιση μήνα έχει καταγράψει μόλις λίγο πάνω από 100 λεπτά συμμετοχής. Από τις αρχές Σεπτεμβρίου έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο παιχνίδια. Βλέποντας τι μπορεί να προσφέρει, πραγματικά είναι κρίμα να τον βλέπει κανείς να κάθεται στον πάγκο στην Ελλάδα. Και είναι αναπόφευκτο πως, αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί, θα πρέπει να αναζητήσει έναν νέο προορισμό, έστω και μέσω δανεισμού. Ουσιαστικά, έχει ήδη χάσει μία ολόκληρη ημερολογιακή χρονιά και αυτό μπορεί να αποβεί καταστροφικό για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Ελλάς – Ευρώπη- Ολυμπιακός!
- Βαγγέλης Παυλίδης: Η Μπενφίκα στρώνει χαλί εκατομμυρίων για να τον κρατήσει
- Παναθηναϊκός AKTOR: Ο λόγος που ζητά να αφαιρεθούν βαθμοί από τον Ολυμπιακό
- Αποκάλυψη Νίκολιτς για Βάργκα: «Βελτιώνεται μέρα με τη μέρα»
- ΑΕΚ: Επίσημη η αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο - Πότε αναμένεται να γίνει
