ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: «Ο Καϊμακόγλου θα ήταν καλός προπονητής»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague και μίλησε για την τέχνη της προπονητικής.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπαίνει στην 10η σεζόν του ως προπονητής στην κορυφαία ευρωπαϊκή μπασκετική διοργάνωση και η Euroleague απέσπασε μία συνέντευξη από τον Έλληνα τεχνικό του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε τόσο στον Παναγιώτη Γιαννάκη, όσο και στον Κώστα Καϊμακόγλου, για τον οποίο υποστήριξε ότι θα ήταν καλός προπονητής, αν αποφάσιζε να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο.

Συγκεκριμένα είπε:

«Μπορείς να μάθεις από τους καλύτερους προπονητές του NBA ή της Euroleague, μέχρι και από κάποιον προπονητή της τρίτης κατηγορίας στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κοινή του πορεία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο του Αμαρουσίου: «Στην πρώτη προπόνηση είπε στους παίκτες ότι θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα… Έμαθα πολλά από την αυτοπεποίθησή του. Η πίστη που είχε για την ομάδα πέρασε και στους παίκτες και είχαμε μία καταπληκτική σεζόν».

Για τον Κώστα Καϊμακόγλου: «Ήταν σαν πόιντ γκαρντ στο σώμα ενός φόργουορντ. Σαν τον προπονητή της ομάδας στο παρκέ. Δεν ξέρω αν θέλει να το κάνει, αλλά νομίζω θα ήταν ένας καλός προπονητής».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News