Η αγωνία παραμένει: «Με κόσμο κόντρα στη Μαρσέιγ ο Ολυμπιακός»

Δημοσίευμα από τη Γαλλία ανατρέπει τα δεδομένα σχετικά με την παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού στη Μασσαλία!

Το μπάχαλο με την ταλαιπωρία των φίλων του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ματς με τη Μαρσέιγ την Πέμπτη, για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League, συνεχίζεται, καθώς από τη Γαλλία προκύπτει ότι αύριο (14/10) είναι πιθανό να προκύψει νέα αλλαγή.

Τι ακριβώς έχει προκύψει; Σύμφωνα με το γαλλικό Μέσο, RMC Sport, υπήρξαν αρκετές συζητήσεις στο παρασκήνιο με αφορμή την απαγόρευση και μέσα από αυτές βγήκε «λευκός καπνός» και οι Αρχές της χώρας φαίνεται πως κατάφεραν να συγκεντρώσουν τον απαραίτητο αριθμό αστυνομικών, προκειμένου να γίνει οργανωμένα η μετακίνηση στο γήπεδο. Αν ισχύει αυτό, θα μιλάμε για τη μεγάλη ανατροπή.

Φυσικά απομένει η επίσημη ανακοίνωση για να δούμε αν το δημοσίευμα αληθεύει. Το σίγουρο είναι ότι επειδή ο χρόνος περνάει και πλησιάζουμε στη μέρα του αγώνα, την Τετάρτη αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις είτε θετικές, για τον κόσμο του Ολυμπιακού, είτε αρνητικές.

Αλλά επειδή ο θυμόσοφος λαός λέει «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά», υπάρχει η γενικότερη αίσθηση ότι τελικά θα επιτραπεί η μετακίνηση και οι φίλοι του Ολυμπιακού θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας σε αυτό το μεγάλο ματς.

Θυμίζουμε πως για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση η Θύρα 7 που δικαιολογημένα αντέδρασε με την απαγόρευση και εύλογα αναρωτιέται ποιος θα αποζημιώσει τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News