Ομπράντοβιτς: «Δεν μπορείς να αποφύγεις όσα σχολιάζει ο κόσμος, δεν με ενδιαφέρουν αυτά» - Τι είπε για το δώρο της Παρτιζάν

Τι ανέφερε ο Ζοτς στη συνέντευξη Τύπου του Βελιγραδίου

Πάντα απαιτητικός ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Παρτιζάν και τη νίκη του Παναθηναϊκού, για την εικόνα της ομάδας του, αλλά και την αγάπη του για την πρώην σύλλογό του.

«Ηταν το πρώτο ματς για εμάς εκτός έδρας, απέναντι στην Παρτιζάν. Πάντα έχει τέτοια ατμόσφαιρα. Κάναμε καλό παιχνίδι αμυντικά, το χειρότερό μας επιθετικά. Το σημαντικό είναι η νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έχουμε και το ματς με την Χάποελ», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η σχέση μου με αυτόν τον σύλλογο είναι άρρηκτη και θα παραμείνει έτσι για πάντα. Μπορώ να επαναλάβω ότι στα τεσσεράμισι χρόνια που πέρασα εδώ ένιωσα υπέροχα και είμαι περήφανος γι’ αυτό».

Για το αν αρνήθηκε να παραλάβει το δώρο της Παρτιζάν: «Δεν γνωρίζω ποια Μέσα ενημέρωσης γράφουν αυτά τα πράγματα και τι ακριβώς αναφέρουν. Κάποιοι με ενημέρωσαν σχετικά και τους είπα ότι δεν υπήρχε λόγος να γίνει κάτι τέτοιο. Η Παρτιζάν μου έχει δώσει τα πάντα. Δεν χρειάζεται να μου προσφέρει τίποτα περισσότερο. Έτσι αισθάνομαι και έτσι θα αισθάνομαι πάντα. Κανείς δεν μπορεί να μου το στερήσει αυτό».

Τέλος, υπογράμμισε: «Όσον αφορά την πίεση, σε όποια ομάδα κι αν εργάστηκα, η κατάσταση ήταν πάντα ίδια. Δεν μπορείς να αποφύγεις όσα σχολιάζει ο κόσμος. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και στους παίκτες μου. Μαζί προσπαθούμε να βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις για την ομάδα και για κάθε παίκτη ξεχωριστά».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News